VÅREN 2019

Solen har allerede varmet oss en god stund her i Bergen, men våren er slett ikke over enda. Heldigvis, for det er en del som skal skje før sommeren kommer.

Illustrasjon til VARULV

Noen prosjekter har jeg allerede rukket å gjøre ferdig; som deltakelsen på Kulturminnefestivalen 26. – 29. april på Barnas Kulturhus, Rosenkrantztårnet/ Bryggen og i ruinen til Erkebispegården under Nykirken. Da fortalte jeg historien om Varulven inspirert av Marie de France sin historie med samme navn. Historien finnes i boken hennes «Fortellinger» som ble utgitt på 1100-tallet , den ble oversatt til gammelnorsk her i Bergen på 1200-tallet.

En tid for kjærlighet

Akkurat i disse dager spiller jeg En tid for kjærlighet på oppdrag for Den kulturelle lykkepillen. Det er mange fine og nære møter med et lydhørt publikum.

Ugle i skogen

Søndag 26. mai er det Familiedag på Siljustøl, komponisthjemmet til Harald Sæverud. Tradisjonen tro blir det mange rare figurer og vesener ute på den store eiendommen. Det er bare å pakke med seg en kurv med mat og bli med på en spennende dag i flotte omgivelser.

Petronella Superhelt og piken med fyrstikkene
foto: Tove K Breistein

I juni får jeg endelig møte barna med Petronella Superhelt igjen. Jeg gleder meg! En hel uke med skoleforestillinger i Barnas katedral, fra mandag 3. – fredag 7. juni. Tusen tusen takk til Barnas katedral for denne muligheten.