Siste nytt

 

VÅREN 2019

Solen har allerede varmet oss en god stund her i Bergen, men våren er slett ikke over enda. Heldigvis, for det er en del som skal skje før sommeren kommer.

 
 
Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er codex_manesse_bernger_von_horheim.jpg
                                               Illustrasjon til VARULV
 
Noen prosjekter har jeg allerede rukket å gjøre ferdig; som deltakelsen på Kulturminnefestivalen 26. – 29. april på Barnas Kulturhus, Rosenkrantztårnet/ Bryggen og i ruinen til Erkebispegården under Nykirken. Da fortalte jeg historien om Varulven inspirert av Marie de France sin historie med samme navn. Historien finnes i boken hennes «Fortellinger» som ble utgitt på 1100-tallet , den ble oversatt til gammelnorsk her i Bergen på 1200-tallet.

 

 
En tid for kjærlighet
Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er p8250163.jpg
Akkurat i disse dager spiller jeg En tid for kjærlighet på oppdrag for Den kulturelle lykkepillen. Det er mange fine og nære møter med et lydhørt publikum.

 

Ugle i skogen

Søndag 26. mai er det Familiedag på Siljustøl, komponisthjemmet til Harald Sæverud. Tradisjonen tro blir det mange rare figurer og vesener ute på den store eiendommen. Det er bare å pakke med seg en kurv med mat og bli med på en spennende dag i flotte omgivelser.
 
 

                        Petronella Superhelt og piken med fyrstikken  

I juni får jeg endelig møte barna med Petronella Superhelt igjen. Jeg gleder meg! En hel uke med skoleforestillinger i Barnas katedral, fra mandag 3. – fredag 7. juni. Tusen tusen takk til Barnas katedral for denne muligheten.

 

 

 

 

VINTER 2019 

LEKETØYS-0341-kopi til Ride Ranke

Jeg har akkurat hatt nypremiere på babyteater forestillingen LEKETØYS sammen med Monika Solheim i Barnas katedral. Det var kjempe fint å møte de små publikummerne igjen og kjenne på den gode opplevelsen av å fange oppmerksomheten deres. Tusen takk til Kato Ådland for det herlige musikalske universet han har laget til forestillingen. 

Vi spiller forestillingen igjen på Barnas Kulturhus lørdag 4.mai kl. 13.00   Fredag 3. og mandag 6. mai spiller vi for barnehager samme sted. Ta kontakt med Barnas Kulturhus i Bergen for å bestille billetter.

Det er en stund til påskeferien enda, men 1.april starter vi årets spilleperiode for forestillingen PÅSKEN i Barnas katedral. Forestillingen vises for skoleelever på dagtid frem til og med fredag 12. april. Ta kontakt med Barnas katedral og produsent Anne-Marthe Havikbotn : ah482@kirken.no om du ønsker å bestille plass. Er du nysgjerrig på denne forestillingen kan du lese mer om den under fanen Forestillinger

HØSTEN 2018

Petronella Superhelt og piken med fyrstikkene vises lørdag 13.oktober klokken 14.00 i Helan kultursal på Åsane senter og under KulturFest i Olsvik kirke onsdag 17.oktober klokken 17.30. Petronella ønsker alle over 5 år velkommen!

0821x14

I oktober/november er jeg også ute på mini turnè for seniorene i Bergens kulturelle spaserstokk med forestillingen Livet & Kjærligheten. Det er alltid kjekt å få komme så tett på publikum som en gjør i Spaserstokken.

juleevangeliet.2bilder

Sesongen avsluttes tradisjonen tro med Dukkenikkernes Juleevangeliet i Barnas katedral, Nykirken på Nordnes.Fra 27. november – 14.desember for skoler og barnehager og lørdag 15. desember er det åpne forestillinger kl. 13.00 og 15.00 hvor alle er velkommen. Billetter kan bestilles på denne linken hos Barnas katedral: